Samma färg?

jag upptäckte just att dessa två pollar har samma färger. Den svartbruna hästen har samma färg på manen som den oranga hästen har på sin kropp. Och den oranga hästen har samma färg på sin man som den svartbruna har på sin kropp. Har inte tänkt på detta innan......
 
 
sorry för kort inlägg, men hade inte så mycket mer att skriva om detta c:
 
 

Wildsoul aka Sunny

 
Wildsoul är en hingst på sex bast. Han är 160 cm i mankhöjd. Han har starka muskler i både ryggen och benen, villket man märker speciellt då man galopperar. Sunnys galopp är den underbaraste som finns och man märker på honom att han älskar det. 
 
Han har ett bra temerament och är mycket snäll och gosig. Han tycker om att vara nära folk och gillar definitivt inte att stå ensam i hemstallet.
 
När man rider ut med honom är han pigg, glad och har spetsade öron. Han är lite hetsig och om han hade fått bestämma så hade vi galopperat hela tiden. Därför måste man hålla koll på honom och vara bestämd på tygeln. 
 
I stallet är han väldigt pratsam. När det finns en ryttare i stallet vill han gärna gosa och bli borstad. Men när det inte gör det så gosar han med dem andra hästarna, en riktig kelgris är han. Men att bli lämnad helt ensam tycker han inte om, då börjar han gnägga och skrapa med hovarna mot golvet.
 
Sunny är en riktig tävlingshäst och han älskar tävlingar. Dock är han väldigt nervös innan och trampar på stället då man ska sitta upp. Men när tävlingen startar kör han gärnet och kämpar tills slutsignalen ljuder. Han vill verkligen vinna och har kammat hem fem vinster på grund av sin inställning. 
 
 
 

Upddateringen ♥

Dags att laga bron!

2013-10-16

Hejsan!
För att få tillgång till det nya området Skördebygden så måste en väldigt viktig bro lagas!

Nya uppdrag:
- Redan nu är det dags att reparera bron mellan Silverglade och den fantastiska Skördebygden! Rid till den trasiga bron nära Nilmers Högland och prata med förmannen Donald. Han verkar ha lite svårt att göra det alldeles själv... 

Om du hjälper Donald varje dag denna vecka så kommer du få tillgång till Skördebygden på releasedagen!
 
 
Hjälp Donald laga bron!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Kommentar: YAY! äntligen får man börja med att laga bron. Det betyder att man kommer komma in till SH nästa onsdag! Hoppas man inte glömmer att göra uppdragen någon dag bara....då kommer man in en dag efter alla andra..
 
 

Mycket som har hänt

Ja det är ju en hel del saker som har hänt sedan jag slutade blogga. Jag har bytt hår smink, m.m. Men framför allt har jag skaffat mig en ny polle. 
 
Wildsoul
 
En dag hörde köparen till Mistjoy av sig. Det hade gått jättebra och de hade tillsammans till och med vunnit en hopptävling. Hon ville gärna att jag skulle komma och hälsa på och det var inget jag ville tacka nej till. Mistjoy hade det väldigt bra och bodde i ett stort stall med många hästkompisar. Det var så fint att se.
 
Då såg jag Wildsoul, han stod i spiltan brevid Mistjoy och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag frågade vad hästen hette och hur länge den hade bott där. Då berättade hon att hästen var till salu då hon köpte Mistjoy. Jag var helt fäst vid hästen och hon sa att ingen hade varit och tittat på den än. Så jag slog till. Info om hästen kommer dyka upp inom kort.
 
 
 

Kommer tillbaka!

Under den tiden som gått medans jag inte bloggat har jag saknat bloggvärlden. Jag har många gångerövervägt att komma tillbaka men jag har känt för mycket press. Tanken på att varje dag behöva skynda mig hem från skolan bara för att blogga är inte så lockande. Jag vill ju kunna ägna mig åt mina kompisar och intressen också. 
 
Jag erkänner att det var dumt av mig att bara sluta blogga sådär. Det var fel av mig att bara skriva "nu slutar jag" och sen bara lämna bloggandet bakom mig. Andledningen till att jag gjorde detta var för att jag var mycket ledsen i det läget som jag slutade blogga. Det var så mycket som hände runt omkring mig som var jobbigt och det fick bloggandet att bli ännu värre. 
 
Främst vill jag tacka alla som läser/läste min blogg. Att jag någonsin skulle få 24 besökare var något jag bara kunde drömma om. Ni betyder sjukt mycket för mig och vore det inte för er skulle jag inte komma tillbaka och börja blogga igen. Men jag tänker denna gången blogga på mina egna villkor. Altså kommer jag blogga då och då (ca en gång per dag). Men jag kommer inte "tvångs - blogga". 
 
Tack för allt! 

Hej, Mille här!
Här kommer jag att blogga
om mitt liv på Starstable Online.
jag har för tillfället 4 hästar som är uppstallade på Steves. Enjoy ;D


Information om mina hästar kommer inom en snar framtid :D